Vuch – mlada modna znamka, ki te bo navdušila

Kdo je Vuch?

Vuch je mlada modna znamka, ki sta jo leta 2015 ustanovila dva prijatelja. Martin in Ondrej sta že dolgo razmišljala, da bi skupaj ustanovila skupno podjetje. Ondrej je imel izkušnje z e-poslovanjem in Martin je bil vešč grafike in estetike. Po obsežnih raziskavah sta se odločila vstopiti na trg ženskih denarnic. Skupaj so trdo delali pri ustvarjanju svojih prvih modelov – z uporabo barv, lis in drugih netradicionalnih modelov, ki bi celotnemu projektu Vuch dali življenje in identiteto.

Po razprodaji prve kolekcije so vedeli, da so na trgu naredili velik korak v pravo smer…

 

Komu so izdelki namenjeni?

Ustvarjamo izvirne in netradicionalne izdelke. To naše stranke pričakujejo od nas. Lahko rečemo, da je Vuch za tiste, ki sledijo modernim smernicam.

Trudimo se, da bi bil ves naš nakupni proces v zadovoljstvo našim strankam. Od prvega opazovanja izdelkov Vuch v e-trgovini, do iskanja pravega izdelka zate in nakupa.

 

Zakaj to počnemo?

Modna scena se nam je zdela nekoliko nekoliko žalostna in dolgočasna. Izdelki so večkrat cenovno nedostopni za uporabo za vsak dan. Povezali smo najbolj pomembne točke in tu smo.

Vuch je zdaj na trgu že 5 let in še naprej raste. Naš portfelj se širi in nenehno poskušamo v naš portfelj prinašati nove in razburljive izdelke.

 

 

 

Dodaj odgovor